fbpx
Despre noi

Despre compania noastră

modern-kitchen-interior-with-furniture_52678-531
hanging-lamp_1339-2713
hanging-lamp_1339-2398

Experiență în domeniu!

Activăm în domeniul comercializării corpurilor de iluminat din 2004. Avem 2 magazine fizice și sute de proiecte dezvoltate de-a lungul a peste un deceniu de existență.

Avantaje concurențiale

Dispunem de un stoc uriaș de produse. Avem disponibile o mulțime de soluții de iluminat, cu care poți pleca din magazinele noastre, fără a fi necesar să aștepți zile întregi să-ți fie livrate. În plus, oferim consultanță în proiectare și suntem disponibili pentru fiecare client, spre găsirea celor mai eficiente soluții.

Diversitate în produse

Colaborând cu diverși furnizori, oferim o gamă vastă de corpuri de iluminat: lustre, aplice, plafoniere, penduli, veioze, lampadare, spoturi, felinare, aplice și plafoniere exterioare.

De ce să alegeți VERAL drept partener de afaceri?

Fie că doriți reamenajarea casei voastre sau a spațiului de birouri, VERAL constituie un partener de nădejde. Vă oferim soluții personalizate de iluminare indoor / outdoor și iluminat tehnic și industrial. Consiliem fiecare client în privința alegerii materialului potrivit și îi oferim consultanță în proiectare, pentru soluții unice și avantajoase. Oferim soluții personalizate de iluminare indoor/ outdoor pentru proprietăți de lux sau locuințe smart, precum și iluminat tehnic sau industrial. 

Îți dorești un spațiu iluminat profesional, cu un design unic și o ambianță confortabilă și prietenoasă? Alege produsele pentru iluminat interior, exterior și pentru iluminat tehnic și industrial comercializate de VERAL! Contactează-ne pentru o ofertă de preț personalizată!

– Proiectele noastre –

Părerile clienților

"Cu lumina bună, la momentul potrivit, totul este extraordinar!", spunea marele regizor american Aaron Rose. În amenajarea oricărui spațiu această "lumină bună" se poate inventa și mă bucur enorm că am găsit echipa de profesionisti de la Veral, care să mă ajute! Va multumesc infinit!!!

- Bianca Boroschi
Interior Designer

Am avut o deosebita plăcere de a colabora cu o echipă profesionistă, dinamică și spontană!
M-au ajutat în alegerea corpurilor de iluminat, ținând cont de stilul casei și buget. Au fost dispuși să vină la noua locuință, pentru a-și face o părere despre spațiul și amplasarea corectă a corpurilor de iluminat.
Sunt o echipă tânără, dispuși să ajute în orice mod, pentru satisfacerea clientului!
Recomand cu drag!

- Nelly Oprean
Interior Designer

Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu echipa Veral deoarece pe lângă faptul că sunt o echipă săritoare și că își cunosc foarte bine domeniul de activitate, mi-a plăcut că am putut să răsfoiesc cataloagele online, iar când i-am contactat pentru a achiziționa produsele, totul a fost o simplă formalitate!

- Sebastian Rus
Client